به گزارش شمس، کریم قدرتی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگاران با قدردانی از همکای تمامی ارگانها در کنترل و پایین آوردن قیمت گوشت قرمز، اظهار داشت: در جلسه کمیته قیمت گذاری گوشت که با حضور نمایندگان سازمان صنعت معدن تجارت، سازمان جهاد کشاورزی، اتحادیه دامداران استان و اتحادیه قصابان در محل سازمان کشتارگاه برگزار شد، قیمت گوشت گوساله، گوسفند و آلایش گوشت گوساله و گوسفندی مشخص شد.
وی عنوان کرد: برای مدیریت قیمت گوشت و جلوگیری از افزایش آن باید با هماهنگی ارگانهای ذیربط نسبت به قیمت گذاری آلایش گوشت گوساله و گوسفند اقدام میشد که با موافقت تمامی اعضا این موضوع محقق شد.
مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز خاطرنشان ساخت: عدم قیمت گذاری به آلایش گوشت گوساله و گوسفند، منجر به هرج و مرج در بازار شده بود که این آشفتگی بر قیمت گوشت نیز تاثیرگذار بود.
وی بیان داشت: در جلسه کمیته قیمت گذاری، قیمت هر کیلوگرم گوساله نر ۷۵۰ هزار ریال( ۷۵ هزار تومان) و قیمت گوسفند نر ۸۸۰ هزار ریال( ۸۸ هزار تومان) مصوب شد که تمامی قصابیها و محلهای عرضه گوشت ملزم به رعایت آن هستند.
انتهای پیام/