ضرورت حذف آیین‌نامه‌های دست و پا گیر تولید/ بخش صنعت آذربایجان‌شرقی به تسهیلات ویژه نیاز دارد
ضرورت حذف آیین‌نامه‌های دست و پا گیر تولید/ بخش صنعت آذربایجان‌شرقی به تسهیلات ویژه نیاز دارد
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با بیان این که اقدام طلایی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، حذف ضوابط و آیین‌نامه‌های دست و پا گیر است، گفت: هر دستگاهی برای خودش ضوابط خاصی دارد که این موارد گاهی اوقات موجب بروز مسایل و مشکلاتی می شود بنابراین به منظور اجرای با قدرت مصوبات ستاد تسهیل در استان باید تمهیداتی اندیشیده شود.

به گزارش شمس، صابر پرنیان امروز  در جلسه کارگروه استان تسهیل و رفع موانع تولید و در حضور برخی از اعضای ملی این ستاد با بیان این که اقتصاد استان متکی به بخش خصوصی است، افزود: در حال حاضر ۵۷۰ واحد صنایع غذایی در استان فعالیت می کند که با اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها نیاز به سرمایه در گردش این واحدها تا چهار برابر افزایش یافته این در حالی است که در این زمینه نتوانسته ایم از منابع بانکی استفاده کنیم بنا بر این علاوه بر تثبیت وضعیت کنونی و نیاز به بهره برداری واحدهای نیمه تمام استان در این بخش نیازمند اخذ تسهیلات ویژه هستیم.

وی با بیان که این که آذربایجان شرقی از لحاظ تعداد واحدهای صنعتی رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است، ادامه داد: بیش از هزار و ۴۰۰ هکتار زمین صنعتی در شهرک های صنعتی آماده واگذاری است که رتبه اول را در تامین زمین صنعتی و ایجاد بستر مناسب برای سرمایه گذاری را در کشور داریم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی ارزش طرح های صنعتی در حال اجرای استان را ۱۰۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با توجه به میزان پیشرفت فیزیکی طرح های نیمه تمام صنعتی امسال رشد هشت درصدی بخش صنعت در استان تحقق خواهد یافت. پرنیان افزود: بیش از ۴۵ هزار واحد صنعتی، صنفی و تولیدی در استان وجود دارد که به دلیل مسایل زیست محیطی و شعاع ۳۰ کیلومتری از تبریز مجبور شده ایم به بسیاری از واحدها پروانه کسب دهیم که در این زمینه پیگیر حل موانع فعالیت و ساماندهی این واحدها هستیم.

وی گفت: در یک سال گذشته آذربایجان شرقی از لحاظ واحدهای به بهره برداری رسیده رتبه سوم، از لحاظ توسعه واحدهای صنعتی رتبه دوم و با صدور دو هزار و ۱۰۰ مجوز سرمایه گذاری در ۱۱ ماه گذشته در رتبه اول قرار دارد که این موضوع نشان دهنده میزان میل به سرمایه گذاری در استان است.

پرنیان افزود: در حوزه صنعت دوهزار و ۵۶۰ واحد صنعتی در حال ساخت و ساز در استان وجود دارد که اکنون ۸۰۰ کارخانه در حال نصب ماشین آلات است. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی افزود: در حال حاضر ۱۸۵ طرح بزرگ صنعتی به وسیله بخش خصوصی استان در حال اجرا است که ۲۷ طرح جزو مگاپروژه های استان است که به صورت ویژه این طرح ها را رصد می کنیم.

پایان پیام /