«رینوتکس» نمایشگاهی برای هم‌افزایی ایران و جهان/ خلأ در حوزه فناوری و نوآوری
«رینوتکس» نمایشگاهی برای هم‌افزایی ایران و جهان/ خلأ در حوزه فناوری و نوآوری
مدیرعامل منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی گفت: نمایشگاه رینوتکس امسال با تغییرات زیاد و رویکرد متفاوت و قوی و حضور کشورهای خارجی در اواخر مهرماه آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرنگار شمس، «رضا کریملو» ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی از سلسله نشست‌های هم‌اندیشی اصحاب رسانه با فناوران ادواررینوتکس اظهار کرد: سازمان ربع رشیدی، از سال ۹۳ با تلاش مسوولان وقت، تشکیل شد. منطبق با رویکرد سازمان منطقه ربع رشیدی اتفاقات خیلی خوبی هم از آن زمان در این سازمان شکل گرفت که از آنها می‌توان به شبکه‌سازی و نمایشگاه‌های رینوتکس اشاره کرد.

وی با بیان اینکه برخی تغییرات مدیریتی و پاندمی کرونا یک توقف کوتاهی در فعالیت‌های این سازمان ایجاد کرد، گفت: با روی کار آمدن دولت سیزدهم، تاکید بر فعال‌سازی مجدد این ظرفیت بود.

مدیرعامل منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی خاطرنشان کرد: تمام تلاش بر این بود تا بعد از آن توقف اولین نمایشگاه از نو فعال شود؛ با بازنگری در سازمان ربع رشیدی در تلاش هستیم تا نقاط کور و کم توجه در این بخش را تقویت کنیم.

وی یادآور شد: نمایشگاه رینوتکس در اواخر مهرماه برگزار خواهد شد که این نمایشگاه فرق زیادی با سال‌های گذشته خواهد داشت و از نظر میهمانان خارجی و تعداد شرکت‌کنندگان و همچنین مشارکت شرکت‌های زیاد با تغییرات و افزایش جدی روبرو خواهد بود.

بهره‌برداری از شرکت نوآور تبریز در سوله‌های ارتش

کریملو به بهره‌برداری از شرکت نوآور تبریز که از شرکت‌های این منطقه ویژه است اشاره کرد و گفت: به زودی در منطقه ارتش سوله‌های این شرکت تحویل گرفته و با گذر از فرآیندها اداری مورد بهره‌برداری خواهد رسید.

وی گفت: ارزش‌گذاری فناوری نیز اتفاقات دیگر است که امسال با تلاش جدی فعال خواهد شد.

مدیرعامل منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی با تاکید بر هم‌افزایی و مشارکت و استفاده از ظرفیت آنها در اقتصاد استان در منطقه ربع رشیدی گفت: در این موضوعات یک نوع خلایی احساس می‌شد یعنی فناورانی که در طی این سال‌ها در کنار ما بودند و کارهای زیادی هم کرده‌اند اما از نظر شناخت، کمتر کسی در جامعه آنها را می‌شناخت از این‌رو برای امیدافزایی در جامعه و ایجاد انگیزه برای این فعالان باید با رسانه‌ها همراه باشیم.

وی با بیان اینکه هدف از این جلسات هم‌اندیشی این نیست که بگوییم وضعیت گل و بلبل داریم، افزود: ما در بخش خود هم مشکلات و فراز و نشیب‌های زیادی داریم اما در این میان باید داستان‌های موفق هم روایت شود چراکه ما کارآفرین فناور زیادی داریم که هر کدام آبروی استان هستند.

کریملو با اشاره بر اینکه در سال‌های گذشته میهمانان خارجی زیادی از کشورهای همسایه و چین داشتیم، گفت: امسال با گفتمان با کشورهای خارجی و ایجاد فضا برای حضور این افراد با کشورهای روسیه، ترکیه و کشورهای همسایه و چین در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.

مدیرعامل منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی به تقویت شرکت‌ها توسط شرکت‌های بزرگ از اهداف برگزاری این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه‎ها برای داشتن یک خروجی خوبی و تقویت تولیدی‌های خرد توسط تولیدکنندگان بزرگ و یافتن چالش‌ها و مشکلات و رفع آنهاست.

یک شرکت در بازار رقابت است که می‌تواند رشد کند

همچنین در ادامه این نشست «جعفر صبحی» رییس هیئت مدیره شرکت صنایع صبح پارلار، با بیان اینکه شروع فعالیت بنده از سال ۱۳۷۳ بود که دانشجوی سال سوم رشته برق بودم گفت: در سال ۱۳۷۳ کارهای صنعتی در شهر انجام داده و در سال ۱۳۸۵، فعالیت‌های خود را توسعه دادم و به این فکر کردم که کاری کنیم مصرف IC را افزایش دهیم که این افزایش مصرف در حوزه خودرو و لوازم خانگی انجام شود و در این راستا از سال ۱۳۸۹ فعالیت رسمی خود را با نام صبح پارلار شروع کردیم.

وی با اشاره به اینکه الان بزرگترین تولید کننده برد لوازم خانگی ایران هستیم ادامه داد: می‌توانیم از لحاظ کیفیت با کشورهای اروپایی رقابت کنیم و از لحاظ قیمت با شرکت‌های چینی رقابت داشته باشیم.

وی با تاکید براینکه یک شرکت در بازار رقابت است که می‌تواند رشد کند اظهار داشت: در این فضا توانستیم رشد کامل داشته داشته باشیم و چه بسا اگر از ما حمایت می‌شد، قطعا رشد الان را نداشتیم.

صبحی با بیان اینکه بالای ۷۰ درصد برد لوازم خانگی را این شرکت تولید می‌کند افزود: در حال حاضر برد لوازم خانگی مانند لباسشویی، کولر، پکیج‌های گرمایشی را تامین می‌کنیم. برنامه‌ای داریم که تا دوماه آینده برد سیستم برقی و… نیز را تولید نماییم.

تبریز قطب الکترونیک ایران

رییس هیئت مدیره شرکت صنایع صبح پارلار با اشاره به اینکه پروژه موبایل و نیز خانه هوشمند در دستور کار این شرکت قرار دارد، افزود: محصول دیگر موبایل است و در این راستا کارهای مقدماتی را شروع کردیم و امیدواریم تا دو سال آینده تولید آن را به اتمام برسانیم.

وی با تاکید بر اینکه وقتی تولید متعلق به ما است که طراحی آن را خود انجام دهیم، افزود: تبریز قطب الکترونیک ایران است و تنها مزیت ما نیروهای انسانی مجموعه هستند و در حال حاضر ۵۶۰ نفر نیرو در مجموعه صبح پارلار فعالیت می کنند که۳۰ درصد نیروها در حوزه نرم افزار و ۷۰ درصد نیروها در حوزه سخت افزار فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام