عوارض ایمن سازی پاساژهای قدیمی تبریز ۵۰ درصد کاهش یافت
عوارض ایمن سازی پاساژهای قدیمی تبریز ۵۰ درصد کاهش یافت
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز گفت: به منظور تشویق ایمن سازی ساختمان‌های تجاری ناایمن، عوارض ایمن سازی پاساژها و مجتمع های ناایمن این شهر ۵۰ درصد کاهش یافت.

به گزارش شمس، محمد عزتی، روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در این راستا مدیریت شهری تبریز، اقدام به کاهش مبنای محاسبه در عوارض این نوع ساختمان ها کرده و این کار بهترین فرصت برای ایمن سازی این ابنیه ها است.

وی اظهار داشت: در راستای تشویق برای ایمن سازی پاساژهای قدیمی تبریز که نیاز به نوسازی دارند اعضای شورای اسلامی شهر اقدام به کاهش مبنای محاسبه عوارض کرده است تا ساختمان‌های تجاری ناایمن بتوانند از این فرصت مطلوب برای ایمن سازی پاساژها و مجتمع‌های تجاری استفاده کنند.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز گفت: این مصوبه شورای اسلامی شهر مربوط به مراکز تجاری است که در گذشته به صورت مجاز و با اخذ پروانه اقدام به ساخت کرده‌اند.

عزتی، با اشاره به نقش و جایگاه تبریز در ادوار گذشته به عنوان شهری بازرگانی و تجاری، ادامه داد: با توجه به جایگاه این شهر در این حوزه ها، مراکز تجاری متعددی ایجاد شده است که این ساختمان ها به علت قدمت بالای خود نیاز به ایمن سازی دارند.

وی یادآوری کرد: در این راستا هماهنگی‌هایی با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در خصوص پاساژهای ناایمنی که در محدوده تاریخی بازار تبریز قرار دارند انجام شده و آنها نیز جهت همکاری و تسهیل در اقدامات نوسازی قول مساعد داده‌اند.

به گزارش ایرنا، تبریز با برخورداری از بازارها و مجتمع های تجاری متعدد به ویژه بازار تاریخی و سرپوشیده که صنوف مختلفی در قالب تیمچه ها، دالان ها، راسته ها و کاروان سراها فعالیت می کنند همواره در طول تاریخ از مقاصد اصلی و مهم تجارت و بازرگانی در کشور است.

بازار تاریخی و سرپوشیده تبریز که تنها بازار ثبت شده در فهرست یونسکو در جهان است، یادگاری پویا و زنده از تاریخ و کهن شهری تجاری و قطب اقتصادی ایران قدیم است که همچنان با همان شیوه به حیات اقتصادی خود ادامه می دهد.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز پیش از این با اشاره به شناسایی ۲۰۰ ساختمان ناامن بالای پنج طبقه در این شهر، گفته بود: ۲۹۰ ساختمان بالای ۱۰ طبقه، ۲۸۵ ساختمان کمتر از ۱۰ طبقه و یک هزار و ۲۵۰ ساختمان پنج طبقه در تبریز وجود دارد.

انتهای پیام /