طرز تهیه «آش اوماج»/ غذایی عالی برای درمان سرماخوردگی و موثر برای بیماران کرونایی
طرز تهیه «آش اوماج»/ غذایی عالی برای درمان سرماخوردگی و موثر برای بیماران کرونایی
غذای محلی آش اوماج یا همان اوماج آشی در درمان سرماخوردگی و تسریع در بهبودی کامل بیماران کرونایی بسیار موثر است.

مواد لازم برای آش اوماج:

  • عدس ۱ پیمانه
  • سبزیجات معطر (ریحان، تره، مرزه) ۲۵۰ گرم
  • پیاز ۴ عدد بزرگ
  • کره محلی ۲۵ گرم
  • آب قلم (دلخواه) ۱ لیوان
  • نمک به مقدار کافی
  • مواد لازم برای آش اوماج
  •  آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه نوک قاشق چایخوری
  • نمک مقدار کم
  • آب به اندازه کافی

طرز تهیه آش اوماج:

در یک ظرف گود آرد را با کمی آب مخلوط کنید تا به شکل یک خمیر تقریبا سفت در بیاید. به آن کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید و ورز دهید. بعد از خمیر به اندازه گلوله هایی کوچکتر از عدس بردارید و در سینی بچینید تا خشک شوند. حتی می توانید جلوی بخاری یا شوفاژ هم بگذارید تا زودتر خشک شوند.

سپس به سراغ طرز پخت آش اوماج میرویم. برای تهیه این آش ابتدا عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید.بعد سبزی ها را تمیز کنید و خوب بشویید و وقتی آب سبزی کشیده شد آن را ریز خرد کنید.

پیاز ها را به دو نیم تقسیم کنید و در یک قابلمه مناسب  با کره در حد ۱ دقیقه تفت دهید و بعد به آن زردچوبه و نمک اضافه کنید. به پیاز ها آب قلم یا آب معمولی اضافه کنید و بعد عدس های خیس خورده شده را داخل آب و پیاز بریزید.تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد سبزی ها معطر خرد شده را به داخل مواد آش اضافه کنید.البته میتوانید از سبزی خشک هم در این آش استفاده کنید. حرارت را کم کنید تا عدس ها پخته شوند و اگر در حین پخت عدس آب داخل قابلمه کم بود به آن آب جوش اضافه کنید.

بعد از پخت عدس اوماج ها را کم‌کم به آش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا اوماج ها به هم نچسبند. همین طور به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که اوماج ها به اندازه کافی باد کنند. در این صورت آش آماده است و میتوان آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش اوماج:

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد.

آش اوماج را می توانید در وعده شام -پیش غذا- سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۳ نفر مناسب میباشد.

انتهای پیام /

آش اوماج