شهروندان در مصرف آب تبریز افراط می‌کنند/ با ۱۵ درصد صرفه‌جویی قطع آب پایان می‌یابد
شهروندان در مصرف آب تبریز افراط می‌کنند/ با ۱۵ درصد صرفه‌جویی قطع آب پایان می‌یابد
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان‌شرقی گفت: استاندارد مصرف ۱۵۰ لیتر است ولی در حال حاضر به ۲۵۰ لیتر رسیده است که این موضوع در مصرف آب فاجعه است زیرا آب در دنیا ثابت بوده و منشایی برای تولید آن نیست.

به گزارش شمس، «علیرضا ایمانلو» امروز در نشست خبری با رسانه‌های استان اظهار کرد: از ابتدای سال موضوع یکپارچه‌سازی انجام گرفت که شرکت کمترین تنش را داشته است به طوریکه یک‌هزار و ۵۰۹ روستا و ۶۵ شهر تحت پوشش می‌باشد که در مجموع برای ۴میلیون نفر خدمات ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه بحث اصلی رعایت الگوی مصرف استان اظهار کرد: متاسفانه سال‌هاست در بحث استفاده از انرژی با افراط روبه‌رو هستیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خاطرنشان کرد: استاندارد مصرف ۱۵۰ لیتر است ولی در حال حاضر به ۲۵۰ لیتر رسیده است که این موضوع در مصرف آب فاجعه است زیرا آب در دنیا ثابت بوده و منشایی برای تولید آن نیست.

وی با اشاره بر اینکه برای هر فرد ۱۹۰ لیتر آب در نظر گرفته شده که بیش از ۲۵۰ لیتر تولید می‌شود، گفت: در عین حال که انتقاد را قبول داریم زیرا وظیفه ما تولید آب و تامین آب برای آنهاست ولی قبول کنیم که این یک سرمایه برای نسل‌های آتی نیز می‌باشد.

ایمانلو با اشاره به قطعی آب در شهر تبریز در روزهای اخیر ادامه داد: از مردم شرمنده هستیم ولی مردم نیز باید به فکر همنوع خود هم باشند زیرا وقتی بتوان با ۱۰ یا ۱۵ درصد صرفه‌جویی، از این بحران عبور کرد چرا همکاری نکنیم؟

وی ابراز داشت: ۶۰ درصد آب تبریز از زرینه‌رود و مابقی از چاه‌ها و سد نهند تامین می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خاطرنشان کرد: متولی اصلی تولید آب، شرکت آب منطقه‌ای است ولی باید سیستم را به گونه‌ای جلو برد که مصرف بهینه داشته باشیم تا در آینده مشکلی نداشته باشیم زیرا از آخرین ظرفیت زرینه‌رود استفاده می‌کنیم.

وی با تاکید بر اینکه باید بحث انتقال آب ارس به تبریز در سریع‌ترین زمان اتفاق بیافتد، افزود: البته اگر ارس به تبریز بیاید شاید چند سال راحت باشیم ولی اگر با همین روند افراطی پیش برویم دوباره روز از نو، روزی از نو!

انتهای پیام/