یوسف داودی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی شمس با اشاره به انتصاب یک دامپزشک بهعنوان مدیر تامین زیرساخت طرح معدنی «نفلین سینیت» سراب، اظهار داشت: انتصابات و جابجاییها در راستای سیاستها و برنامههای وزارت صنعت و یا شرکت دولتی ایدرو صورت میگیرد و آنان نیز پاسخگوی عواقب و نتایج مثبت و منفی تصمیماتشان خواهند بود.
وی افزود: نفلین سینیت سراب طرحی نیمهکاره بود که مسئولان نیز اتمام آن را از برنامههایشان کنار گذاشته بودند اما در طول ۲.۵ سال اخیر با پیگیریهای فراوان و امضاء ۲۰۳ نماینده مجلس، وزارت صنعت را ملزم به بهرهبرداری از آن کردیم.
عضو کمیسیون کشاوری مجلس با بیان اینکه در حال حاضر شرکت ایدرو مسئول پیگیری و اجرای پروژه نفلین سینیت سراب است، تصریح کرد: پروژه در مرحله قرارداد اجرایی نهایی قرار دارد و پیش نویسهای آن نیز تدوین شده است و چنانچه قرارداد نهایی با یکی از شرکتهای خارجی به امضاء برسد، تقریباً کار تمام میشود.
وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی شاهد اتمام پروژه خواهیم بود، متذکر شد: نزدیک ۳۰ سال است که میگویند پروژه به اتمام میرسد اما خبری نمیشود و از آنجایی که نمیتوان آینده را پیشبینی کرد، ما نیز نمیتوانیم زمان خاصی را برای بهرهبرداری از نفلین سینیت سراب اعلام کنیم.
گزارش شمس میافزاید اخیراً علی رضایی با تحصیلات دامپزشکی بهعنوان مدیر تامین زیرساخت طرح معدنی «نفلین سینیت» سراب منصوب شده است که بنابر اخبار واصله این انتخاب بیربط به کاندیداتوری کامبیز مهدیزاده داماد رئیسجمهور در انتخابات مجلس نیست.
انتهای پیام/
علیزاده
تاریخ : ۲۶ - تیر - ۱۳۹۸از دکتر داودی نماینده محترم سراب انتظار داریم واقعیتها را به موکلین بگوید و از حرفهای کلیشهای و انتخاباتی فاصله بگیرد. دکتر داودی دوست دیرینه ، همه رشته و هم اتاقی دکتر رضایی در تهران بودند. او و یکی از نمایندگان سابق تبریز که اتفاقا” او هم دامپزشک هستند و تا چند هفته پیش معاون پارلمانی دانشگاه آزاد بودند؛ میخواستند دکتر رضایی را پس از ماجرای مرند به ریاست دانشگاه آزاد واحد سراب منصوب کنند. ظاهرا” مدیریت جدید دانشگاه آزاد قصد دارد که دیگر ریاست همه واحدهای استان آذربایجان شرقی را به دامپزشکان نسپرد و در اداره دانشگاههای استان؛ رشتههای دیگر را سهیم کند. در این مدت تغییرات زیادی صورت گرفته است و در حال حاضر ریاست سه واحد مرند، آذرشهر و جلفا در دستان رفقای دامپزشک نماینده سابق تبریز و دکتر داودی باقی مانده است.
نادری
تاریخ : ۲۷ - تیر - ۱۳۹۸دوست گرامی از درایت شما ممنون هستم. اما کامبیزخان هم پسرخاله همسر دکتر علی ر. است . پس در این موضوع حتما” کامبیزخان تشنه نمایندگی تبریز هم نقش دارند. فعلا” ائتلافی متشکل از کامبیزخان و دکتر علیرضا م(دامپزشک و نماینده سابق تبریز و معاون پارلمانی سابق دانشگاه آزاد) در جریان است. این دامپزشکان شایددر سر بزنگاههای انتخاباتی؛ کامبیزخان رها کنند. گرچه دکتر علیرضا م. دو ماه پیش از دانشگاه آزاد برکنار شد. هنوز استخدام اعضای هیئت دانشگاههای آزاد استان، سنجش و نظارت دانشگاه آزاد آذربایجان شرقی و کارهای کلیدی دیگر در دستان دامپزشکان قرار دارد. چنانچه به موضوع خوبی اشاره کردید . تا سال ۹۸ رئیس اکثر واحدهای دانشگاه آزاد آذربایجان شرقی دامپزشک بودند اما الان آنها کنار گذاشته میشوند تا فضا برای نیروهای کارآمدتر باز شود.روسای واحدهای آذرشهر قبل از سخنرانیهای انتخاباتی دکتر علیرضا م. قرآن میخواند. رئیس واحد مرند، دروس دکتر علیرضا م. را در واحد تبریز تدریس میکرد و دکتر علیرضا م. حقوق نجومی بخاطر این کار میگرفت. پدر رئیس واحد جلفا از اسپانسرهای انتخاباتی دکتر علیرضا م. هستند. خدا آخر و عاقبت همه را بخیر کند.
هاشمی
تاریخ : ۲۹ - تیر - ۱۳۹۸این دامپزشکان در دانشگاههای آزاد استان تنها گرداننده و رئیس نیستند بلکه آنقدر دامپزشک در دانشگاههای آزاد تبریز، شبستر، اهر، مرند و سراب بعنوان هیئت علمی استخدام کردهاند. دامپزشکان در رشتههای پزشکی، پرستاری، داروسازی، گرایشهای زیست شناسی و مامایی تدریس میکنند. در هیچ جای دنیا دامپزشکان مجاز به تدریس در این رشتهها که با سلامتی انسانها سرکار دارند، نیستند.
ناشناس
تاریخ : ۲۹ - تیر - ۱۳۹۸دورغ که شاخ و دم ندارد تحقیق محلی بعمل آید تا مشاهده گردد که کدام حرفتان صحیح است قرار نیست که هر دروغی را سر هم کنید و تحویل مردم دهید همه عقل و شعور این رو دارند که…
ولی نژاد
تاریخ : ۲۹ - تیر - ۱۳۹۸دوست عزیز و نازنین اگر شما جزو پرسنل دانشگاه آزاد استان بودید و یا یک فرد مطبوعاتی بودید، حتماً این گونه اظهار نظر نمیکردید. تکذیب حقایقی که حداقل آگاهان و مطبوعاتیها از آن آگاهند، رفتار دامپزشکان را توجیه نمیکند . دلیل اینکه این دامپزشک بعد از چند دوره نتوانست از تبریز رای بیاورد همین باندبازی و دامپزشکی گرایشی بود. جایگاه دامپزشکان و پزشکان در دانشگاه مشخص است. بقول معروف «بوریا باف گرچه بافنده است، نبرندش به کارگاه حریر»
از طرفی سپردن ریاست دانشگاههای آزاد استان در زمان نمایندگی شخص مزبور در تبریز، آذرشهر، سراب، جلفا، مرند، مراغه، میانه و … به دامپزشکان، موجب وهن رشتههای انسانی، مهندسی، پزشکی و علوم پایه میباشد مگر آنکه ثابت شود دامپزشکان دوره مدیرت دانشگاه آزاد گذرانده باشند!!
موسوی
تاریخ : ۲۹ - تیر - ۱۳۹۸دوست گرامی بنده بعنوان کارمند دانشگاه آزاد مطالب شما را رد میکنم. ماها آنچه که این دامپزشکان در زمان نمایندگی دکتر م. ؛ بعنوان رئیس بر سر واحدهای دانشگاهی تبریز، هریس، مرند، جلفا، اهر، سراب و … آوردهاند لمس کردهایم. من به نوبه خود از برخورد دکتر طهرانچی با آپارتاید رشتهای حاکم در دانشگاههای آزاد آذربایجانشرقی تشکر میکنم و آن را گامی جهت شایسته سالاری ارزیابی میکنم.
هادی
تاریخ : ۲۹ - تیر - ۱۳۹۸توان مدیریتی یک فرد ربطی به مدرک تحصیلی ندارد و جناب آقای دکتر رضایی از مدیران اجرایی با سابقه درخشان می باشند که در گذشته بارها توان بالای مدیریتی ایشان بر همگان ثابت شده است…
از طرفی، مگر همه مدیران اجرایی، مرتبط با مدرک تحصیلی شان منصوب شده اند؟؟!!!
محسن
تاریخ : ۲۹ - تیر - ۱۳۹۸فکر کنم کسی با شخص دکتر رضایی و یا تک تک دامپزشکان مشکلی ندارد. مشکل وقتی حادث میشود که این دامپزشکان جهت تصاحب سمت با هم متحد و باند تشکیل دهند و دیگر رشتهها را طرد و تحقیر کنند. و الا دامپزشکان اگر در جایگاه خود قرار بگیرند بسیار هم مفید هم خواهند بود. اما مشکل آفرینی وقتی رخ میدهد که یک دامپزشک (متخصص جراحی دام) در “پروژه نفلین سینیت ” بجای مهندسین مواد و شیمی در راس قرار میگیرد!! مگر قحطی رجال اتفاق افتاده است؟
هادی
تاریخ : ۲۹ - تیر - ۱۳۹۸دوست گرامی ، ایشان در رأس مدیریتی این پروژه قرار گرفته اند نه بجای مهندسین مواد و شیمی…
رسولی گرگری
تاریخ : ۳۰ - تیر - ۱۳۹۸ای کاش آقای هادی اینگونه قید تخصص گرایی را نمیزدند و باندبازی، عناد با تخصص گرایی و نفی شایسته سالاری را توجیه نمیکردند. کسی که در راس کار قرار میگیرد بایستی به تمامی جوانب کار اشرافیت داشته باشد. ممکن است دامپزشکان در رشته خود به درجه استادی نائل آمده باشند اما این دلیل نمیشود که دامپزشکان مدیریت دانشگاه و مدیریت پروژه “نفلین سینیت ” را بدون داشتن تبحر و دانش کافی و لازم بر عهده بگیرند. اگر پای صحبت پرسنل دانشگاه آزاد واحد بین المللی جلفا مینشستند و میدیدند که بیش از ۱۹ میلیارد تومان از نقدینگی این دانشگاه بجای احداث ساختمان، تجهیز آزمایشگاهها و رفاه دانشجویان و پرسنل صرف خوش خدمتی رؤسای دامپزشک شد. دانشگاه ما تنها دانشگاه جهان است که رشتههای فنی و مهندسی را بدون آزمایشگاه در دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد برگزار میکند و ساختمان اداری، آموزشی و آزمایشگاهی ندارد و در یک طبقه از مدرسه استیجاری مستقر است. در سایه این قبیل مدیران، تعداد دانشجویان از ۴۰۰۰ نفر به ۷۰۰ نفر کاهش یافته است! جالب اینجاست که نماینده سابق تبریز که هم دامپزشک بودند و هم معاون پارلمانی دانشگاه آزاد! همین دامپزشک را از ریاست واحد کوچک جلفا به ریاست واحد بسیار بزرگ واحد مرند ارتقا داد و باز به این امر بسنده نکرد و یک دامپزشک دیگر به ریاست واحد جلفا منصوب شد.
محسن
تاریخ : ۲۹ - تیر - ۱۳۹۸آقای هادی عزیز خودتان وجدانی قضاوت کنید: اگر در “پروژه نفلین سینیت سراب “بجای یک متخصص جراحی دام؛ مهندس شیمی و مهندس مواد قرار میگرفت و از کارها سر در میآورد، بهتر نبود؟
ضمنا نامبرده از سال ۸۴ تا ۹۷ رئیس دانشگاه آزاد بودند و عملکرد وی و سایر دامپزشکان در حوزه های غیرتخصصی مشخص است و خداوند ناظر بر اعمال همه ماست و ستارالعیوب است و به همین خاطر من وارد جزئیات نمی شوم و تخصص گرایی مقدمه شایسته سالاری است. جراح دام متبحر نمیتواند در جایگاه مهندس مواد یا شیمی قرار بگبرد.
بوریا باف اگرچه بافنده است — نبرندش به کارگاه حریر
کارمند دانشگاه آزاد تبریز
تاریخ : ۳۰ - تیر - ۱۳۹۸لطفا ننویسید دانشگاه آزاد واحد بین الملل جلفا! زیرا از بدو تاسیس یک دانشجوی خارجی هم نتوانسته جذب کند. همکار بنده از آنجا به اداره مدرک لیسانس با معدل ۱۷ خوردهای؛ آورده است. هیچ کس در اداره نمی دانست که او دانشجو است. بیشتر از همه ما در اداره اضافه کاری میایستاد و چند روز در خرداد و تیرماه به بهانههای حساسیت؛ مرخصی میرفت. الان متوجه شدیم که جهت امضای صورتجلسه امتحانات به آنجا مراجعه میکرده است. یعنی همه دروس را بدون حضور گذرانده است. وقتی که عضویت در باند دامپزشکان و کمک به ستاد انتخاباتی فلان نماینده؛ معیار ریاست دانشگاه آزاد و تدریس در رشتههای پزشکی و پیراپزشکی میشود، جراح دامپزشک نه تنها سمت یک فرد مهندس را اشغال میکند؛ فردا ممکن است خودش بیمارستان خصوصی بزند و جراحیهای ظریف مثلا مغز و اعصاب هم انجام دهد و به سلامت بشریت خدمت کند و منت هم سر ماها بگذارد‼
حسین امیری
تاریخ : ۳۱ - تیر - ۱۳۹۸الان با گذشت ۴ ماه از عید، دانشگاههای آزاد استان هنوز با حکمهای ۹۷ حقوقها را با تاخیر پرداخت میکنند. انگاری در استان ما اجناس گران نشده است.دانشگاهی که این همه درآمد دارد، مانند شرکتهای ورشکسته رفتار میکند.نتیجه سپردن کارهای تخصصی به غیرمتخصص اینجا بخوبی لمس میشود. اگر یادتان باشد اولین فیش نجومی تاریخ به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان، مال یکی از مدیران سابق دانشگاه آزاد آذربایجان شرقی در سال ۹۴ بود. فرد مزبور دامپزشک بود و آن موقع هم نماینده تبریز! جالب اینجاست که بجای این نجومی بگیر، رئیس دانشگاه آزاد جلفا که او هم یک دامپزشک بود در دانشگاه آزاد تبریز؛ تدریس میکرد. الان هم رئیس دانشگاه آزاد جلفا شده رئیس دانشگاه آزاد ناحیه مرند(رئیس دانشگاههای آزاد مرند، جلفا، خاروانا، هادیشهر و سما). حکایت عجیبی است.دامپزشکان دانشگاههای آزاد استان آذربایجان شرقی را باید از نو شناخت.
علی ورمزیاری
تاریخ : ۲ - مرداد - ۱۳۹۸نباید از انتصاب یک دامپزشک به “پروژه نفلین سینیت سراب” تعجب کنید زیرا این شبکه دامپزشکان برای مدیریت دانشگاهها، ادارات، کارخانجات، حتی نمایندگی مجلس و … هم قسم هستند و حتی خودشان را بالاتر از رشتههای مهندسی و پزشکی میدانند. آنها در ظاهر باهم دشمن هستند ولی در باطن به ریش همه میخندند چون همگی از قشر دامپزشکان هستند. جالب اینجاست که اعضای این شبکه سیاسی کاری بلدند و در زمینه تخصصی خودشان موفق نبودهاند. سراغ هر کاری رفتهاند؛ شکست خوردهاند. الان از ریاست دانشگاههای استان به مدیریت کارخانه رسیدهاند و این داستان ادامه دارد. در ضمن در چارت جدید دیگر دانشگاههای آزاد واحد جلفا و هادیشهر بجای رئیس ؛ مدیر اجرایی دارند و زیر نظر دانشگاه آزاد ناحیه مرند قرار دارد.جالب اینجاست که مدیر اجرایی دانشگاه آزاد جلفا که همانند ناحیه مرند؛ دامپزشک است از این موضوع خبر ندارد و در مکاتبات از عنوان رئیس واحد استفاده میکند. جالب اینجاست که در این دانشگاهها کلاسهای عملی و نظری تشکیل نمیشود با این حال یک طبقه از یک مدرسه را در جلفا خریدهاند. معلوم نیست که با چه معیاری نمره و مدرک میدهند! زیرا یک دامپزشک دیگر مسئول سنجش و بازرسی آموزشی است و اینها را اصلا گزارش نمی کند.
کارمند دانشگاه آزاد مرند
تاریخ : ۳۱ - تیر - ۱۳۹۸دکتر رضایی گرچه دامپزشک هستند ولی از نظر مالی انضباط داشتند. در زمان ریاست او حقوق ما بموقع در ۲۵-ام هرماه پرداخت میشد. اما وقتی که او را برکنار کردند و دامپزشکی که قبلا رئیس دانشگاه آزاد جلفا بود به دانشگاه آزاد مرند منصوب کردند، حقوقها بموقع پرداخت نمیشود و اگر هم پرداخت شود فایدهای ندارد. زیرا اولا در سال ۹۸ به ما حقوق سال ۹۷ را میدهند و در ثانی از ما اقساط و جرایم دیرکرد اقساط بانکی، هزینه بیمه تامین اجتماعی، مالیات، وام صندوق و … را کسر میکنند ولی بحسابهای مربوطه واریز نمیکنند. ما مجبوریم جرایم حاصل از دیرکرد پرداخت آیتمها مزبور را خودمان پرداخت کنیم. نکته مهم دیگر این است الان باز هم رئیس دانشگاه آزاد مرند و همچنین دانشگاه آزاد جلفا دامپزشک و هردو از اعضای ستاد انتخاباتی دکتر م. نماینده سابق تبریز و همه رشته وی هستند.
حسن زاده
تاریخ : ۱ - مرداد - ۱۳۹۸به نظرم انتصابات حتما باید تخصص باشد و در صورت امکان از پرسنل همان مجموعه باشد. اما در مورد اوضاع دانشگاههای آزاد خدمت شما عارضم که مشکل اصلی دانشگاه آزاد عدم رعایت قانون منع بکارگیری بازنشستگان و عدم اعتماد به پرسنل ۶۰ هزار نفری دانشگاه است. دکتر طهرانچی و قبل از آن دکتر فرهاد رهبر کلیه معاونان و مدیران کل و روسای استانها را از بیرون دانشگاه و اغلب از بین بازنشستگان آوردهاند و دانشگاه را به محل تسویه حساب بین گروههای سیاسی تبدیل کردهاند. آنها غمی ندارند زیرا حقوق بالایی دارند و تعهد سازمانی به دانشگاه ندارند . ای کاش دکتر طهرانچی بجای صدور ابلاغ، اندکی عملگرا بود و میتوانست به کمک این همه پرسنل دانشگاه آزاد را نجات دهد. امروز اول برج است و حقوقها را امروز هم ندادند!
رحمانی
تاریخ : ۴ - مرداد - ۱۳۹۸دوستان از انتصاب غیر تخصص در “پروژه نفلین سینیت سراب” شروع کردند و بحثهای جالبی کردند که بجا بود. مورد دیگر خانه یکی بودن مدیر جدیدالانتساب “پروژه نفلین سینیت سراب” با نماینده سراب است هر چند که نماینده سراب فکر میکرد کسی از آن اطلاع ندارد. اما در مورد مدیران فعلی دانشگاه آزاد؛ آقای حسن زاده در واقع به خال زدند. اگر بجای نیروهایی که در ۴ سال اخیر از جاهای دیگر، از بین بازخریدیها و بازنشستگان سایر دستگاهها به دانشگاه آورده شده و به آنها هم حقوق بسیار بالاتر هم میدهند به نیروهای دانشگاه آزاد رسیدگی میشد، بهتر بود. یک دامپزشکی که جزو پرسنل دانشگاه آزاد است دلش بیشتر از فردی که از بیرون به دانشگاه آورده شده؛ احساس مسئولیت و دلسوزی میکند.
من هم به یک مورد دیگر اشاره میکنم :
مدیران فعلی؛ دانشگاه آزاد را به مکانی جهت تسویه حسابهای شخصی و سیاسی تبدیل نمودهاند و بسیاری از دلسوزان دانشگاه کنار گذاشته میشوند. تا ۴ سال قبل تراز مالی دانشگاه مثبت بود و خبرگزاری “آنا” جزو ۵ خبرگزاری برتر و موفق کشور بود ولی الان مواضع یک اقلیت سیاسی را نشر میدهد و از این رو عمده مخاطبانش را از دست داده است. دانشگاه آزاد ردیف بودجه ندارد و با شهریه اولیا که جزوی از مردم ایران هستند، تامین میشود و از این رو بهتر است در مسایل سیاسی بیطرف باشد و اگر دخالتی میکند باید با اکثریت مردم همسو باشد نه با اقلیت! این رویه گرایش سیاسی دانشگاه آزاد بسمت اقلیت در “جذب دانشجو” که “شاهرگ حیاتی” دانشگاه آزاد است، تاثیر منفی گذاشته و خواهد داشت . ضرر آن متوجه بدنه دانشگاه (دانشجویان و کارمندان و اعضای هیئت علمی) شده است.
رستگار خیابانی
تاریخ : ۶ - مرداد - ۱۳۹۸دکتر ر. مدیر پروژه “نفلین سینیت سراب” علاوه بر دکترای دامپزشکی، دوره دکترای مدیریت استراتژیک و دکتر م. نماینده سابق تبریز هم علاوه بر دامپزشکی، دوره دکترای مدیریت منابع انسانی را گذراندهاند. در واحد تبریز ۴۵ نفر عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد هستند که از آن بین فقط یک تن در دانشگاه آزاد واحد آذرشهر رئیس هست. رئیس دانشگاه آزاد ناحیه مرند(واحدها و مراکز دانشگاه آزاد مرند، جلفا، خاروانا و هادیشهر و سما) هیئت علمی گروه دامپزشکی دانشگاه آزاد ارومیه و ساکن تبریز هستند و معلوم نیست که چگونه مسیر بین تبریز، ارومیه، مرند، خاروانا، جلفا و هادیشهر طی میکند! مدیر اجرایی واحد بین المللی جلفا هم دامپزشک بوده و عضو هیئت علمی شبستر هستند. من قصد ندارم باندبازی و زیادهخواهی یک عده از دامپزشکان را کتمان کنم اما لازم میدانم عرض کنم که همه دامپزشکان در این باند عضو نیستند. شغلها حداکثر بین ۱۰ دامپزشک تقسیم شده است و بقیه دامپزشکان هیچ سمتی تا حال نداشتهاند. متاسفانه در منطقه مرند، جلفا و اهر حضور دامپزشکان پررنگ شده است و سالهاست که رئیس دانشگاههای آزاد شهرهای یاد شده دامپزشک هستند و این امر حساسیت را نسبت به رشته دامپزشکی افزوده است.
حسینی از تبریز
تاریخ : ۶ - مرداد - ۱۳۹۸من دکتر رضایی را از واحد تبریز و اهر می شناسم ایشان به شدت طالب قدرت و مقام هستند و برای رسیدن به هدف خود هر کاری را انجام می دهد در نظر ایشان کار صحیح و درست معنی ندارد کاری که در جهت حفظ مقام و قدرت خود و باند منصوبه نباشد ارزش ندارد
با نام محفوظ
تاریخ : ۶ - مرداد - ۱۳۹۸آقای حسینی ارجمند به درست به هدف باند دامپزشکان زدی! دکتر محمدحسین صادقی زال و دکتر محمد صدقیان دو تن از دامپزشکان سالهاست که دانشگاههای مرند و جلفا را در اختیار دارند. جالب اینجاست محل کار اولی ارومیه و محل کار دومی هم شبستر است. مرند و جلفا زادگاه چندین وزیر: کلانتری، شافعی، رحمانی و … میباشد. دوستم میگفت که چرا دانشگاههای آزاد ما فقط به دامپزشکان شاغل در استانها و شهرهای دیگر سپرده میشود؟ مگر قحطی رجال روی داده است؟ این باند دامپزشکان سالهاست که استان ما را با چالش مواجه کرده است. خوب شد که این سری نماینده دامپزشک تبریز رای نیاورد. اگر رای میآورد کارخانجات تراکتور سازی و … هم به دامپزشکان سپرده میشد!
حق گو
تاریخ : ۶ - مرداد - ۱۳۹۸آقای حسینی لطفا منصف باشید. در زمان ریاست دکتر رضایی دانشگاه آزاد تبریز خیلی پیشرفت کرد. علوم پزشکی گسترش یافت و یک بیمارستان به علوم پزشکی افزوده شد. یک گاوداری با صدها راس گاو اصیل خارجی راه اندازی شد. با ادغام واحد علوم و تحقیقات، ۷۰۰۰ دانشجو به دانشگاه آزاد تبریز افزوده شد. رضایی مدیری کاربلد و آکادمیک است و تنها زور نمیپذیرد و تابع قانون است نه توصیه! او را فدا کردند و دنیا دار مکافات است.
محمدیان
تاریخ : ۸ - مرداد - ۱۳۹۸عجیب و غیرقابل باور است . رئیس دانشگاه آزاد ناحیه مرند که شامل دانشگاههای آزاد مرند، جلفا، هادیشهر و خاروانا میشود، در استان آذربایجان غربی و آنهم شهر ارومیه عضو هیأت علمی است و دو سه روز هم ارومیه تشریف دارند. حتماً این دامپزشک عقل و هوش بالایی دارند که این همه کار به او سپردهاند!
بازرس
تاریخ : ۶ - مرداد - ۱۳۹۸دوستان عزیز لطفا از ذکراسامی افراد خودداری کنید. اگر مستنداتی دال بر تخلف مسئولان دانشگاه آزاد دارید جهت رسیدگی فوری به نشانیهای زیر ارسال کنید:
۱- دکتر جوانپور رئیس دانشگاه ازاد استان آذربایجان شرقی
a.javanpour@iaut.ac.ir
۲-اداره کل بازرسی و رسیدگی به شکایات
malekitabar@bazresi.iau.ir
یا
inspector@bazresi.iau.ir
جلفایی
تاریخ : ۷ - مرداد - ۱۳۹۸متاسفانه رسیدگی نمیکنند. مگر در کجای دنیا امکان دارد دامپزشکی که در ارومیه هیات علمی است و هفتگی سه روز در انجا مشغول تدریس است و یک روز هم در تبریز جلسه دارند، بیاورند رئیس دانشگاه آزاد ناحیه مرند بکنند و مدیریت واحدهای مرند، جلفا، هادیشهر و خاروانا را به او بسپرند!
مگر در واحد جلفا کلاس درس دایر است که چند ساختمان اجاره کرده و به یک دامپزشک که او هم شده مدیر اجرایی سپرده و حقوق هم میدهند.
علمداری
تاریخ : ۷ - مرداد - ۱۳۹۸جناب آقای بازرس، اگر مسئولین دانشگاه آزاد رسیدگی میکردند کار به اینجاها کشیده نمی شد.خودت اگر بیش از ۵ سال سابقه داشته باشید بخوبی میدانید زمانی دانشگاه آزاد جلفا ۳۹۰۰ دانشجو داشت و با ۱۰ کارمند اداره میشد . حالا ۸۰۰ دانشجو با ۳۲ کارمند اداره میشود. حالا یک دامپزشک هم شده مدیر اجرایی واحد جلفا! کارت نمیزند و با امکانات دانشگاه به گشت و گذار میپردازد و معلوم نیست که با چه معیاری برای خودش اضافه کاری و حق ماموریت برمیدارد. دانشگاهی که کلاسهایش غیر حضوری است چه نیازی به این همه کارمند و اجاره چندین ساختمان و دفتر و دستک دارد؟ در این سالها حقوق ۱۵ تن از اعضای هیئت علمی واحد شبستر و بیش از ۱۰ کارمند سایر واحدها بر دوش واحد مظلوم جلفا سنگینی میکند. واحد جلفا از نظر اوضاع مساعد مالی انگشت نما بود ولی حالا زیانده شده است! اینها نتیجه باند گرایی است و الا اگر شایسته سالاری بود این اتفاقات رخ نمیداد. دانشگاه آزاد جلفا را زیر نظر واحد مرند بردهاند و یک دامپزشک هم ۳-۴ روز در ارومیه و تبریز مشغول تدریس و ماموریت است، شده رئیس ناحیه مرند! مگر میتوان با ۲-۳ روز حضور به همراه تاخیر در ورود و تعجیل در خروج، به امور واحدهای جلفا، مرند، خاروانا، هادیشهر و سما با چندین مدرسه و آنهم رسیدگی کرد؟
علی شتربانی
تاریخ : ۱۰ - مرداد - ۱۳۹۸باند جالبی است. من موقع انتخابات در ستاد دکتر ع.م در تبریز چندین نفر دیدم که چایی و شیرینی میآوردند به آنها دکتر میگفتند! حالا متوجه شدم که اینها چه نوع دکتری بودند!
دروس دامپزشکی دکتر ع.م را در واحد دانشگاه آزاد تبریز دکتر م.ز از ارومیه آمده؛ تدریس کرده و او شده رئیس واحد دانشگاهی جلفا و رئیس دانشگاه آزاد ناحیه مرند! پدر دکتر م.ص اسپانسر مالی دکتر ع.م در انتخابات مجلس هم شده مدیر اجرایی واحد دانشگاه آزاد جلفا!
تبریز اوغلو
تاریخ : ۱۳ - مرداد - ۱۳۹۸من باند دامپزشکان را تایید نمیکنم ولی هر چه باشد آنها کادر دانشگاه آزاد هستند در حالیکه افراد بازنشسته و بازخریدی و کارکنان سایر دوایر و سازمانها در راس دانشگاه آزاد استان و کشور قرار دارند که تعهد سازمانی به دانشگاه آزاد ندارند. دامپزشکان گرچه از روی شایسته سالاری و تخصص در استان ما مدیر و استاد نشدهاند اما باز از غریبهها بهترند.
رسولیان
تاریخ : ۱۵ - مرداد - ۱۳۹۸اوضاع دانشگاههای آزاد استان آذربایجان شرقی در دو سال اخیر از نظر مالی نامناسب شده است. بطوریکه حدود ۴۵ میلیارد تومان جهت پرداخت حقوق تیرماه پرسنل استان از سازمان مرکزی اعانه دریافت کرده است. بخش زیادی از این مشکلات مالی نه همه اینها در باندبازی دامپزشکان و تبدیل دانشگاه به محل استخدام و پاتوق یاران انتخاباتی نماینده دامپزشک سابق تبریز ناشی شده است. دامپزشکان نه دوره ریاست دانشگاه گذراندهاند و نه مدیری موفق از بین آنها به منصه ظهور رسیده است. البته همه دامپزشکان عضو این باند نیستند بلکه این باند از ۱۰ دامپزشک تشکیل شده است و بقیه دامپزشکان حسابشان جداست. در حال حاضر دانشگاه آزاد ناحیه مرند، دانشگاه آزاد جلفا و دانشگاه آزاد آذرشهر در دستان بقایای این باند دامپزشـکان قرار دارند.
مهری
تاریخ : ۱۶ - مرداد - ۱۳۹۸با این اوصاف آیا بزودی شاهد تغییرات در مدیریت دانشگاههای آزاد آذرشهر، جلفا و مرند که همگی دامپزشک و از یاران انتخاباتی همیشگی نماینده سابق و دامپزشک تبریز هستند، خواهیم بود؟ چگونه رییس دانشگاه آزاد مرند بجای نماینده سابق تبریز، دروس دامپزشکی را در دانشگاه آزاد تبریز تدریس میکرده است؟ آیا بخاطر این کار او ابتدا رییس دانشگاه آزاد جلفا و سپس مرند شد؟ چگونه نماینده سابق تبریز طبق فیش حقوقی بالاتر از ۱۵۰ میلیون تومان حقوق بخاطر کار نکرده! میگرفته است؟ مگر این کارها امکان پذیر است؟
اسلام پناه
تاریخ : ۱۸ - مرداد - ۱۳۹۸اگر دکتر علیرضا م. بعنوان سردسته این دامپزشکان در دوره یازدهم همانند ادوار هشتم و نهم مجلس رای بیاورد، دوباره این دامپزشکان تقویت خواهند شد و این بار نه تنها دانشگاههای آزاد آذربایجان شرقی بلکه کارخانجات، شرکتهای بزرگ صنعتی و … را در آذربایجان شرقی مدیریت خواهند کرد. همه چیز به انتخابات اسفند ۹۸ بستگی دارد. با این حال نزدیکان دکتر علیرضا م. در دانشگاه آزاد تبریز، آذرشهر، شبستر، اهر، مرند و جلفا هنوز هم بسیاری از پستهای کلیدی را در دست دارند. این باند بواسطه نمایندگی دکتر علیرضا م. جمعاً بمدت ۸ سال در مجلس نفوذ داشتند، دانشگاه آزاد بواسطه برکناری ایشان به یک اقدام انقلابی دست زد.اطلاعات جالبی در اینجا ارائه شده است. آقای دکتر علیرضا م. به دانشگاه آزاد تبریز قدم نگذاشته و کس دیگری بجای وی تدریس میکند و او حقوق بالای ۱۵۰ میلیون تومان میگیرد و آقای محلل هم اول رئیس دانشگاه آزاد جلفا شده و حالا مرند!