«روح الله متفکرآزاد» در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی شمس با اشاره به شیوع ویروس کرونا در ایران و سایر کشورهای جهان، اظهار داشت: قرن آینده، قرن جنگهای بیولوژیک خواهد بود و شیوع کرونا در ایران تلنگری برای ماست تا نسبت به تقویت قرارگاه زیستی، پدافند غیرعامل و ظرفیت مقابله با تهدیدات بیوتروریستی حساس باشیم و برای مقابله با ویروسهای اینچنینی مدل سازی کنیم.
وی با تاکید بر اینکه تولید داروهای ضدکرونا چندان سخت نیست و حتماً تحقیقات آزمایشگاهی روی آن آغاز شده است، خاطرنشان کرد: ایراتن باید زیرساختهای خود را جهت مقابله با ویروسهای خطرناکتر از این هم آماده کند، سازمان بهداشت جهانی میزان مرگ و میرناشی از کرونا را ۲ الی ۳ درصد اعلام کرده است و شاید در جنگ بیولوژیک با ویروسهایی کشندهتر مواجه شویم که درصد تلفات بالایی دارد.
منتخب مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس یازدهم متذکر شد: باید کرونا را جدی بگیریم، اما نترسیم و اجازه ندهیم این ویروس به اقتصاد کشور ضربات سنگین وارد کند.
انتهای پیام/