اجتماعی شمس: فردا انتخابات هیئت رئیسه شورا برای سال سوم برگزار میشود تا ترکیب رئیس، نائب رئیس، دبیر، سخنگو و خزانه دار شورای شهر تبریز تا یک سال آینده مشخص شود. با کنارهگیری شکور اکبر نژاد که دو سال متوالی ریاست شورا را برعهده داشت و انتقادات بسیاری را به جان خرید حالا از چهار گزینه احتمالی برای ریاست شورا نام برده میشود.
علی آجودانزاده؛ عضو آرام و کمحاشیه شورا در مصاحبهای تلویحا علاقه خود را برای ریاست شورا نشان داد و عنوان کرد که اگر اکبرنژاد برای ریاست شورا داوطلب نشود وی وارد این عرصه خواهد شد، با اعلام کنارهگیری شکور از ریاست آجودانزاده قطعا پا به میدان خواهد گذاشت تا این بار سرنوشت ترکیب هیئت رئیسه به گونهای دیگر رقم بخورد. جالب اینجاست که در سال اول و دوم شورا آجودانزاده سودای ریاست نداشت و به نظر میرسد برخی مشکلات در اداره جلسات و مسائلی از این قبیل وی را ترغیب به شرکت در انتخابات هیئت رئیسه کرده است. تا بدین جای کار وی حمایت علنی محرم محمدزاده و فریدون باباییاقدم را برای ریاست خود کسب کرده است.
شهرام دبیری؛ مرد همیشه رئیس شورا در شورای پنجم دستش از ریاست کوتاه ماند و رایزنیها نیز نتوانست وی را بر صندلی ریاست شورا بنشاند؛ با این حال در سال سوم دیگر پای رقیب جدی مانند اکبرنژاد در میان نیست و همین موضوع باعث شده تا دبیری نیم نگاه بلندی به صندلی ریاست داشته باشد هرچند که این بار خبری از شکور نیست اما رقبای جدی و جوان دیگری وجود دارند که شاید دبیری را در ریاست سال سوم شورا نیز ناکام بگذارند.
سعید نیکوخصلت؛ عضو کم حرف شورا که ترجیح میدهد کمتر در جلسات به سخنرانی بپردازد این بار اما سودای ریاست بر سر دارد و با توجه به اقبال لیست امیدیها و نیم نگاهی به حمایت اقلیت میخواهد ریاست شورایی را برعهده بگیرد که طی دو سال گذشته انتقادات فراوانی به نحوه اداره آن وجود داشت. قریب به اتفاق اعضای شورا اگرچه از اکبرنژاد به عنوان انسانی پاکدست و درست یاد میکردند اما ملایمت وی در اداره جلسات را بزرگترین نقطه ضعف شکور میدانستند و حالا نیکوخصلت باید با علم به چنین مسالهای وارد رقابتِ ریاست شورا شود. با توجه به روحیات نیکوخصلت باید عنوان کرد که در صورت انتخاب وی به عنوان رئیس شورا احتمالا انتقادات از روند اداره جلسات ادامهدار خواهد بود.
عبدالله تقیپور؛ شاید کمتر کسی فکر میکرد که تقیپور در سال سوم نامزد ریاست شورا شود اما رسانهها از وی نیز به عنوان یکی از گزینهها یاد میکنند. اگرچه وی به عنوان یکی از اعضای لیست امید وارد شورا شده اما رفتار وی نشان داده که سعی کرده تا از سیاسی کاری به دور باشد و همین شانس را با تقیپور یار کرده تا به ریاست شورا بیاندیشد. البته باید عنوان کرد که وی شانس کمتری نسبت به سه عضو دیگر شورا برای ریاست را داراست.
دیگر اعضای شورا اما سودای ریاست ندارند و ترجیح دادهاند که وارد این وادی نشوند؛ به عنوان مثال به نظر میرسد که اندیش همچنان در اندیشه نایب رئیسی است برای سال سوم به دنبال ریسک ریاست نبوده است. دیگر اعضا نیز تا به امروز اظهار نظری در این بار نکردهاند و ممکن است برخی از آنان برای عضویت در هیئت رئیسه نامزد شوند اما برای ریاست هرگز!
- نویسنده : فرناز پورعباس