به گزارش شمس و به نقل از ایسنا، اصغر عابدزاده با اشاره به ضرورت توجه به مسئله آموزش، پژوهش، فرهنگ و مهارت، اظهار کرد: مسئله آموزش اثبات شده و از اول سرلوحه نظام آموزشی و دانشگاه های کشور بوده است، لیسانس ها و فوق لیسانس های زیادی داریم اما از دستشان مهارتی بر نمیآید و در بازار کار دچار مشکل می شوند.
وی تصریح کرد: مشکلی در آموزش نداریم، ولی در عمل مشکل داریم در واقع برای تعدادی از بی سوادان آموزش دادیم و بی سواد تر تحویل جامعه داده و فقط مدرک دادیم.
به گفته وی، ضروری است در چهار شاخه کشاورزی، مدیریت خدمات، صنعت و فرهنگ و هنر خودمان را تقویت دهیم؛ به طوریکه میان رشتههای جدید تعیین کرده و برای آنها متون جدید که همراه با نیاز جامعه و بازار کار باشد، طراحی کنیم.
اصغر زاده با بیان اینکه این دانشگاه آمادگی برگزاری دورهای مورد نیاز جامعه را دارد، گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی آمادگیهای لازم را دارد تا با برگزاری دوره های متخصصانه برای تمامی سطوح جامعه در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی به خصوص بیکاری و طلاق اقدامات لازم را انجام دهد.
وی تصریح کرد: در کنار تمامی آنها، نباید از فرهنگ غافل شویم؛ چراکه در هرکدام از این شاخهها کم کاری کنیم کارمان میلنگد، از این رو در کنار تمامی این کارها باید فرهنگ را نیز مورد توجه قرار دهیم.
عابد زاده با بیان اینکه تعریف شعار تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین در این دانشگاه پیاده شده است و ما باید اقدامات لازم را در این راستا انجام دهیم، خاطرنشان کرد: هم مهارتهای سخت همانند کارهای تولیدی، صنعتی و … و هم مهارتهای نرم همانند گفتاری، رفتاری و … که در هردوی آنها مشکل داریم، باید تقویت شوند.
انتهای پیام /