تبدیل سوژه به نمایشنامه اصلی‌ترین مشکل در تبریز است/ماندگاری کارهای مردمی در قالب هنر
تبدیل سوژه به نمایشنامه اصلی‌ترین مشکل در تبریز است/ماندگاری کارهای مردمی در قالب هنر
حجت‌الاسلام قدوسی گفت:در گذشته تبدیل سوژه هایمان به زبان نمایشنامه همواره مشکلاتی را به همراه داشت و علت تمامی این کاستی‌ها کم توجهی متولیان و مسئولیان امر بوده است.

به گزارش شمس، حجت الاسلام و المسلمین حسین قدوسی نیا برگزاری نخستین دوره جشنواره میرزا آقا تبریزی را در دیار اولین‌ها اتفاقی مبارک و شایسته دانست و افزود: علت اصلی عدم برگزاری این رویداد کمبود آثار نوشتاری در حوزه هنرهای نمایشی بوده است.

وی ادامه داد: طی سال‌های گذشته به عنوان یکی از فعالان این حوزه هر زمانی دنبال یک نویسنده بودیم همواره با کاستی هایی مواجه شدیم به طوریکه تبدیل سوژه هایمان به زبان نمایشنامه همواره مشکلاتی را به همراه داشت و علت تمامی این کاستی‌ها کم توجهی متولیان و مسئولیان امر بوده است.

سرپرست سازمان فرهنگی، اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز با اشاره به کمبود آثار نمایشی در تبریز اظهار کرد: ما در حوزه هنرهای نمایشی از جمله فیلم و تئاتر آثاری به زبان ترکی نداریم، برخی از گروه‌های بومی که فعالیت رونق بخشی در این حیطه دارند هم با طنز جایگاه خود را حفظ کرده و به موفقیت دست یافته اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: تبریز در ادوار گذشته مهد تمدن و فرهنگ بوده که امید است مسئولین با حمایت از استعداد و توانمندی هنرمندان همواره هنر این دیار را برای آیندگان حفظ کنند.

حجت‌الاسلام قدوسی درخصوص مردمی شدن جشنواره‌ها اذعان داشت: به نظر اگر کارهای فرهنگی از حیطه یک ارگان خارج شود و به صورت مردمی و توسط هنرمندان و هنردوستان برگزار شود ماندگارتر خواهد شد.

وی ادامه داد: مردم اگر وارد گود شوند این کارها به نحو احسن پیش می رود و در نهایت ما به عنوان ریل گذاران این وادی خواهیم بود.

حجت الاسلام قدوسی در بخشی دیگری از سخنانش ابراز کرد: اوایل انقلاب ما در مساجد گروه های سرود و تئاتر راه انداختیم، که این رویداد به یک کار فرهنگی تبدیل شده بود ولی بعدها این حرکت تداوم نیافت.

حجت الاسلام قدوسی در پایان خاطر نشان کرد: وظیفه ما حمایت از هنرمندان است تا با توسعه و بسط این فرهنگ بتوانیم از آثار خارجی بی نیاز شویم.