بهار سیاسی کاندیداهای احتمالی مجلس در تبریز/تلاش مسئولین سابق برای کرسی بهارستان
بهار سیاسی کاندیداهای احتمالی مجلس در تبریز/تلاش مسئولین سابق برای کرسی بهارستان
برخی از سیاسیون و مسئولین سابق تبریز از ابتدای امسال تحرکات انتخاباتی خود را برای حضور در بهارستان آغاز کرده‌اند.

سیاسی شمس: انتخابات مجلس شورای اسلامی اسفند ماه سال جاری برگزار می‌شود و این یعنی بیش از شش ماه به زمان برگزاری انتخبات باقی مانده است اما این روزها در تبریز و احتمالا دیگر شهرهای کشور تلاش برای ورود به مجلس آغاز شده است. ماراتن سیاسیون و مسئولین سابق در این روزها حال و هوای جالبی به خود گرفته و اغراق نیست که اگر بگوییم آنها برای شرکت در یک مجلس سخنرانی و یا ختم با یکدیگر کورس گذاشته‌اند.

نکته جالب این آغاز زودهنگام تحرکات سیاسی این است که برخی مسئولین سابق که در دولت فعلی سال‌های سال فعالیت داشته‌اند حال به صف مردم و یکی از منتقدان اصلی سیاست‌های دولت پیوسته‌اند و یا تشکیک در انتخابات گذشته‌ای که خود یکی از ارکان برگزاری آن بوده‌اند ایجاد می‌کنند. مایندگان حال حاضر مجلس نیز البته از این فرصت غفلت نمی‌کنند و بسیاری از آنها که در طول چهار سال گذشته کمتر با رسانه‌ها مصاحبه می‌کردند و بیشترین نقش آنان در مجلس سکوت بوده حالا با روی باز پذیرای رسانه‌ها هستند و همصدا با آنان از مسائل انتقاد و یا دفاع می‌کنند.

در این بین البته برخی نمایندگان بازهم کمتر به چشم می‌آیند که ممکن است دو حالت داشته باشد: یک اینکه اعتقادی به کار رسانه‌ای و تبلیغی ندارند و از انتخاب مجدد خود مطمئنند که چنین مساله‌ای با توجه به اتفاقاتی که طی سالهای گذشته رخ داده و قدرت تبلیغات را ثابت کرده اندکی بعید است.

دوم اینکه ممکن است نمایندگانی که چندان کارهای تبلیغاتی پیش از موعد را شروع نکرده‌اند علاقه‌ای برای شرکت مجدد در انتخابات مجلس را نداشته باشند. هرچه که هست این روزها ماراتن سنگینی بین سیاسیون و مسئولین سابق آغاز شده که نتیجه این مسابقه نفسگیر در انتخابات اسفند ماه مشخص خواهد شد اما شاید جالب باشد که بسیاری از این کاندیداها که از روزهای ابتدایی سال حتی ستادهای انتخاباتی را فعال کرده‌اند ممکن است رد صلاحیت شوند و تلاش‌های مستمرشان راه به جایی نبرد!