ارایه آمار واقعی کشتار دام در تبریز ضروری است
ارایه آمار واقعی کشتار دام در تبریز ضروری است

رییس اتحادیه قصابان و مرغ‌فروشان تبریز گفت: ارایه آمار درست و واقعی درباره کشتار روزانه دام سبک و سنگین در این شهرستان ضروری است.

به گزارش شمس، ایوب آقاپور فرشکار صبح امروز ، با رد برخی اخبار مبنی بر رکوردشکنی تعداد کشتار در کشتارگاه صنعتی تبریز، افزود : این در حالی است که در بهترین حالت در این مجموعه روزانه حدود ۶۲۰ راس گوسنفد و حدود ۲۰۰ راس گوساله کشتار می شود.

وی با تاکید بر اینکه انتظار از مقامات مسئول در حوزه های مختلف که با تامین مایحتاج عمومی مردم سر و کار دارند ارایه آمارهای واقعی است، یادآور شد: چنانچه این آمار و ارقام به درستی و بدون کوچکترین دستکاری به اطلاع عموم برسد، مسوولان مربوطه نیز به راحتی می توانند برای تامین گوشت مورد نیاز مردم تصمیمات منطقی بگیرند.

آقاپور فرشکار اظهار داشت: اینکه اعلام می شود کشتارگاه ها در کاهش قیمت گوشت قرمز نقش آفرین بوده و در این رابطه تلاش می کند، چندان منطقی به نظر نمی رسد، چون کشتارگاه ها هیچ گونه نقشی در قیمت گذاری و تعیین قیمت بر گوشت مصرفی مردم ندارند و این  مجموعه ها تنها هزینه های کشتار دام را از پیمانکاران دریافت می کنند.

به گفته وی شاید کشتارگاه ها با افزایش هزینه های کشتار نقشی در افزایش قیمت گوشت داشته باشند اما به هیچ عنوان در کاهش قیمت ها نقشی ندارند.

آقاپور فرشکار، اتحادیه قصابان و سازمان صمت و اتاق اصناف را مسئول قیمت گذاری گوشت قرمز در تمامی شهرستان ها اعلام و اضافه کرد: لازم به یادآوری است در تامین گوشت مورد نیاز مردم هیچ نهادی به جز اتحادیه قصابان و پیمانکاران نقش قانونی و اصلی ندارد.

وی میزان مصرف گوشت  قرمز در شهر تبریز را روزانه ۳۰ تن اعلام کرد.

به دنبال کمبود گوشت گرم مرغ در تبریز، طی روزهای اخیر قیمت گوشت قرمز نیز در این شهرستان روند افزایشی به خود گرفته است و در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم گوشت گرم گوساله تا ۱۱۵ هزار تومان  و گوشت گرم گوسفندی بین ۱۲۰ تا ۱۳۰ هزار تومان عرضه می شود.

انتهای پیام/

  • منبع خبر : ایرنا