تصور واردات جنگنده‌های نظامی به ایران آمریکا را دیوانه کرده است/ چین و روسیه قطعنامه‌های ضدایرانی شورای امنیت را وتو می‌کنند
تصور واردات جنگنده‌های نظامی به ایران آمریکا را دیوانه کرده است/ چین و روسیه قطعنامه‌های ضدایرانی شورای امنیت را وتو می‌کنند
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام جمعه تبریز با بیان اینکه آزادسازی سهام عدالت موجب برقراری توازن بین بازار پولی به خصوص بانک ها و بازار سرمایه و سهام می‌شود، گفت: آزادسازی این سهام موجب ترویج فرهنگ سهامداری جمعی و افزایش مهارت مردم در نگاهداشت اموال خود خواهد شد.

به گزارش شمس، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم روز شنبهدر خصوص هدف آمریکا از تهیه پیش نویس قطعنامه تمدید تحریم تسلیحـاتی ایران، اظهار داشت: طبق قطعنامه ۲۳۳۱ در ۲۷مهرماه ۹۹، تحریم تسلیحاتی ایران پایان یافته و ما می‏ توانیم برای خرید یا صدور اسلحه اقدام کنیم، تصور این که ایران بتواند سلاح بفروشد یا سلاح های مورد نیاز خود به خصوص هواپیماهای جنگنده خرید کند، برای دشمن دیوانه ‏کننده است.

وی افزود: بر این اساس اکنون آمریکا دست به کار شده است تا با تهیه پیش نویس قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی ایران و بردن آن به شورای امنیت، راه را بر ایران ببندد، اما راه بر آمریکا بسته است، چون او ۲ سال است از توافق برجام خارج شده است و این برای آمریکا منتفی است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تاکید کرد: حتی اگر آمریکا موفق شود با فشار بر اروپا قطعنامه‌‌ای را به شورای امنیت ببرد، این اقدام با وتوی روسیه و چین روبرو شده و خنثی خواهد شد.

وی با بیان اینکه ترامپ با این اقدامات ۲ هدف اصلی را دنبال می‏ کند، گفت: ترامپ با فضاسازی روانی علیه ایران می‌خواهد برای انتخابات آبان ماه آمریکا نمایش تبلیغاتی راه بیندازد تا حداقل نگذارد یک ماه قبل از انتخابات با رفع تحریم تسلیحاتی برگ برنده دیگری برای پیروزی‌‏اش بسوزد.

امام جمعه تبریز افزود: آمریکا قصد دارد با این جنگ روانی، کشورهایی را که احتمالاً قصد معامله تسلیحاتی با ایران دارد، بترساند و آنان را از معامله با ایران منصرف سازد.

وی با تذکر اینکه نباید کسی ساده انگاری کند و به تصور این که اگر ترامپ برود امید بازگشت شرایط است، اظهار کرد: موضوع تحریم تسلیحاتی ایران از موارد مورد توافق ۲ حزب دموکرات و جمهوری خواه است بر این اساس حتی با پیروزی دموکرات ها، اوضاع فرقی نخواهد کرد.

حجت الاسلام آل هاشم در خصوص علت تحرکات اخیر داعش در عراق نیز بیان داشت: داعش در ایام شیوع کرونا بیش از ۱۵۰عملیات ایذایی را در عراق سامان داده است، این تهاجم اگر چه از چهار نقطه انجام شد اما حمله به حشد، در اطراف سامرا با تجهیزات مدرن و پیشرفته و نیروهای جدید را می ‏توان سنگین ترین حملات داعش در سه سال گذشته دانست.

وی اضافه کرد: تهاجم به سامراء به خاطر قرار گرفتن بر سر راه ترانزیت سلاح و نیرو از شمال به جنوب عراق و نیز نزدیکی به بغداد و تلاش برای تصرف سامرا، حکایت از آن دارد که داعش می خواهد حتی بغداد را نیز ناامن سازد، چون تصرف سامرا عملیات ایذایی در بغداد و اطراف آن را تسهیل خواهد کرد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، گام اول آمریکا برای اضمحلال جبهه مقاومت در عراق را آشوب سازی در مناطق شیعی به بهانه مطالبات مردمی دانست و عنوان کرد: حملات مشکوک و پیاپی به حشدالشعبی برای عصبانی سازی حشد و وادار کردن آن به واکنش‌های عجولانه یکی دیگر از این قدم‌ها است.

امام جمعه تبریز بازسازی و فعال سازی هسته‏ های داعش برای افزایش حملات ایذایی و متعدد در عراق را گام سوم آمریکا برای از بین بردن جبهه مقاومت در عراق عنوان کرد.

حجت الاسلام آل هاشم این اشتباه راهبردی آمریکا و حملات داعش را موجب انسجام بیشتر گروه های سیاسی و حمایت جدی‏ تر از حشد دانست و تصریح کرد: این بار نیز مزدوران آمریکایی داعش، طعم شکست‌های سنگین‌‏تر را خواهند چشید چنانچه در روزهای اخیر با ضرب شصت محکم و قاطع حشدالشعبی مواجه شدند.

وی در خصوص اهداف آمریکا از بازگشت آشوب‏‌ها به لبنان نیز گفت: پس از ۳۰ سال حاکمیت هواداران آمریکا این اولین بار بود که یک نخست وزیر مستقل بر پست صدارت لبنان تکیه زد، چیزی که یک شکست تاریخی برای استکبار و عوامل او محسوب می‏‌شود.

وی اضافه کرد: در فاصله این سه ماه، حسان دیاب که مواضع نزدیک به حزب الله داشته و جزو رجال بی‏ حاشیه و خوشنام لبنان به شمار می‏ رفت، توانست آرامش را به لبنان برگرداند و در مقابله با کرونا عملکرد موفقی را از خود به جای بگذارد و همچنین به سراغ نظام مالی و اقتصادی لبنان برود و مطالبات مردم برای شفاف سازی و فسادستیزی را درخواست نماید.

نماینده ولی فقیه در استان، گام سوم حسان دیاب را خوشایند هواداران آمریکا در لبنان ندانست و تصریح کرد: به دلیل اینکه بانک مرکزی لبنان، همان نقطه کانونی فساد اقتصادی این کشور محسوب می‏ شود، به محض این که حسان دیاب بر روی بانک مرکزی دست گذاشت، سعد حریری سراسیمه از پاریس به بیروت آمد و آشوب های خیابانی در بیروت و چند شهر دیگر کلید خورد.

انتهای پیام/